Despre noi

O mana de gospodari, din comana Baleni, Judetul Dambovita, care si-au unit fortele pentru a aduce pe mesele oamenilor legume proaspete, crescute cu responsabilitate.

Crestem legume din generatie in generatie, si muncim din greu pentru a pastra gustul si calitatea legumelor si verdeturilor pe care le cultivam.

Legumele de pe site pleaca direct din gradinile noastre si ajung pe mesele oamenilor mai proaspete ca niciodata, fiind culese si impachetate cu scurt timp inainte de a ajunge la dumneavoastra.

Echipa Gradin din Baleni crede intr-o alimentatie sanatoasa, alimentatie bazata pe legume. Credem ca pentru o viata fumoasa si un corp sanatos este nevoie de o legatura stransa intre om si natura. Stilul de viata si ceea ce mancam ne influenteaza sanatatea, fericirea si astfel viata. Pentru un organism puternic si sanatos, si astfel o viata frumoasa, avem nevoie de o alimentatie bogata in fructe si legume.

Prin aceasta platforma, dorim sa schimbam modalitatea prin care legumele ajung pe mesele oamenilor, sa scurtam lanturile, si sa crestem legume responsabil.

Eliminand lantul lung de intermediari, este primul pas spre o agricultura sustenabila, care aduce in acelasi timp legume de calitate oamenilor dar si reduce risipa creata de agricultura industriala.

Vrem să facem mai mult decât afirmații vagi despre responsabilitate socială
sau dezinformare cu privire la ceea ce inseamnă agricultură sustenabilă, așa că încercăm să luăm decizii în cunoștință de cauză cu privire la problemele importante care ne afectează atat pe noi cat și mediul  inconjurător.

Am pornit la drum, avand drept fundatie o idee simpla: Natura nu a fost
făcută pentru a fi schimbată. Credem intr-un stil de viata sanatos, natural, organic, un stil de viata BIO!
Ne-am propus sa facem viata oamenilor mai sanatoasa, mai frumoasa, mai buna, si cum omul este ceea ce mananca, ne am gandit ca alimentatia sanatoasa reprezinta primul lucru pentru care trebuie sa ne preocupam.

Pentru noi o agricultura sustenabila inseamna o modalitate prin care putem asigura nevoile prezente de legume ale societatii, fara a compromite abilitatea generatiilor viitoare de a putea sa isi asigure fara probleme nevoile lor

Agricultura lasa in urma un impact imens, provocand schimbari de mediu, scimbari care o impacteaza in mod direct si o face nesustenabila pentru generatiile viitoare.

O agricultura sustenabila face posibil un sistem agricol prin care poate hranii numarul crescator al populatiei in conditiile schimbatoarea ale mediului inconjurator.