Termeni si conditii

1. Elemente definitorii

Urmatorii termeni vor insemna: Cumparator: orice persoana fizica, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda si care este utilizator inregistrat al site-ului www.gradinadinbaleni.ro Vanzator: www.gradinadinbaleni.ro Produse si Servicii – orice produs si serviciu mentionat in comanda care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa achite contravaloarea acestora, daca acestea nu au fost achitate deja Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

2. Documente contractuale

Site-ul www.gradinadinbaleni.ro denumit in continuare www.gradinadinbaleni.ro , este proprietatea www.gradinadinbaleni.ro.

Utilizarea site-ului www.gradinadinbaleni.ro de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta.Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului). Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator, iar termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina (“Termeni si conditii”) stau la baza acestuia.Recomandam citirea cu atentie a paginii “Termeni si Conditii”.Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si Conditii”.Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea mentionate in subsolul paginii.

3. Dreptul de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.gradinadinbaleni.ro – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. – este proprietatea www.gradinadinbaleni.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al www.gradinadinbaleni.ro a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. www.gradinadinbaleni.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei www.gradinadinbaleni.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Produsele si serviciile oferite

Produsele comercializate prin intermediul www.gradinadinbaleni.ro sunt produse din categoria alimente, bauturi si casa, in ambalajul original al producatorului sau ambalate si etichetate in regim propriu, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori sau in termenul legal acceptat de Directia Sanitar Veterinara. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Unitatea de masura pentru produsele comercializate prin intermediul acestui site este bucata sau kg., unitatea de masura fiind specificata la fiecare produs in parte. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv www.gradinadinbaleni.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs, nu exista in stocul Furnizorului sau nu respecta calitatea ceruta de Vanzator. www.gradinadinbaleni.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate. Preturile prezentate sunt in RON. Pretul primit in momentul confirmarii comenzii prin email, telefonic sau alta metoda de comunicare adecvata, va fi acelasi cu pretul de achizitie. Pretul pe kg este specificat pe site la fiecare produs care se vinde la greutate variabila. Valoarea minima necesara pentru lansarea unei comenzi va fi specificata pe site vizibil. Imaginile publicate pe site prezinta produsele reale, iar produsele livrate pot diferi usor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). Continutul www.gradinadinbaleni.ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, retete, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor.

5. Plata comenzii

Produsele comandate pe site-ul www.gradinadinbaleni.ro ro trebuie achitate integral. Plata produselor comandate, conform acestor “Termeni si Conditii” se poate face on-line prin card bancar, Numerar in momentul livrarii sau cu Ordin de Plata la cerere.

6. Livrarea comenzii

www.gradinadinbaleni.ro isi rezerva dreptul de a informa clientul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, inainte de onorarea acesteia. Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin personalul de livrari www.gradinadinbaleni.ro, in zilele de Vineri si Sambata, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala sau a zileler decise de conducerea societatii, la termenul agreat de la confirmarea comenzii. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.

7. Transferul proprietatii

Transferul proprietatii asupra Produselor si Serviciilor se realizeaza in momentul livrarii.

8. Returul

www.gradinadinbaleni.ro comercializeaza produse din cateforia alimentare, bauturi si casa. Conform legislatiei in vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art. 12, pct. a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili, nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate. Produsele cumparate de pe www.gradinadinbaleni.ro pot fi refuzate doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de Cumparator. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de www.gradinadinbaleni.ro fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de www.gradinadinbaleni.ro de la acest Cumparator. www.gradinadinbaleni.ro oferagarantie totala pentru produsele care nu corespund calitativ cu solicitarea initiala. La solicitarea expresa a clientului putem returna banii direct pe card sau in contul IBAN al clientului.

9. Promotii, tombole si concursuri

www.gradinadinbaleni.ro stabileste regulamentele pentru promotiile, tombolele si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor Cumparatori numai prin intermediul www.gradinadinbaleni.ro de socializare si care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

10. Limitari de responsabilitate

Site-ul www.gradinadinbaleni.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea www.gradinadinbaleni.ro. Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.gradinadinbaleni.ro si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie/tranzactie/colaborare/etc. care se stabileste intre Dvs. si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. Informatiile prezentate pe site sunt pentru uz personal si pot fi reproduse prin tiparire doar in acest scop. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau incorporate intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa a www.gradinadinbaleni.ro .Vanzatorulnu va putea fi facut raspunzator pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.

11. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

www.gradinadinbaleni.ro denumita in continuare www.gradinadinbaleni.ro iti multumeste pentru increderea acordata in folosirea platformei www.gradinadinbaleni.ro prin care comercializam diverse bunuri. www.gradinadinbaleni.ro doreste sa asigure siguranta datelor tale cu caracter personal atunci cand vizitezi Magazinul Online si achizitionezi produsele pe care le comercializam pe www.gradinadinbaleni.ro .

www.gradinadinbaleni.ro prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor de cumparaturi, livrarii bunurilor comandate precum si informarii clientilor care au optat pentru aceasta asupra ofertelor noi si promotionale. www.gradinadinbaleni.ro , colectam si prelucram date personale numai atunci cand vizitezi si, daca este cazul, achizitionezi produse si din Magazinul Online. Ne poti contacta oricand la numarul de telefon din pagina de contact . Esti in centrul atentiei noastre si dorim ca prin aceasta politica de prelucrare a datelor personale, emisa in conformitate cu legislatia privind protectia datelor (inclusiv, Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679) – “Regulamentul UE”), sa iti oferim in mod transparent, clar si usor de citit si de inteles, informatii privind prelucrarea datelor tale.

12. Dispozitii finale

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe www.gradinadinbaleni.ro si care nu sunt deja tratate de niciun articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti. Fiind de acord cu aceasta forma a “Termenilor si conditiilor” de utilizate a www.gradinadinbaleni.ro Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Cumparator este valoarea sumei incasate de catre Vanzator de la acesta.